15 augustus 2006

Weer aan de gang

Snoerbrood maken bij ons in de tuin. Op de achtergrond Doris, Lone en Louise.Na de lekkere vakantie zijn we inmiddels weer begonnen met de "gewone" gang van zaken. De eerste week na de vakantie hadden we nog wel bezoek van Doris, Lone & Sofie, die in Blohus zaten, maar bij ons een avondje kwamen eten. We aten "snobrød", oftewel "snoer"brood, deeg dat om het uiteinde van een tak wordt gerold en dat je dan boven een vuurtje kunt "bakken". Ook de kleindochter van Jørgen, Celine was op bezoek. Was gezellig.

Walter en Kristine op de allereerste schooldag van Kristine.Deze week begon ook Kristine op school, wat een grote verandering is voor haar. Nu is het afgelopen met de vrijheid van de kleuterschool. Maar ze had er wel zin in... Eindelijk weer spelen met haar vriendin Lucca en net als Vera huiswerk maken (tja - dat zal ze wel snel afleren...)! Hiernaast een foto van ons.

Vera en Kristine in hun nieuwe jurken.Zowel Vera als Kristine hadden hun in Vietnam gemaakte jurken aan en Kristine droeg natuurlijk ook trots haar nieuwe zilveren schoenen ;-). Kristine zit in 0.b en Vera in 2.b - wel raar voor Louise en mij om plotseling twee schoolgaande kinderen te hebben.

Hieronder nog een foto van de klas van Kristine.
0.b - de nieuwe klas van Kristine met juf Henriette en pedagoog Henrik.

Geen opmerkingen: