23 januari 2006

Koud in Denemarken


Vanavond wezen squashen - was lekker. Het is verder erg koud vandaag, op het moment vriest het 9 graden. Het is wel heel mooi buiten, veel sneeuw en de bomen zijn bedekt met een behoorlijke laag ijzel. Vooral gisteren zag dat er prachtig uit. We zijn toen wezen sleeën met de meiden. Helaas werd Kristine ondersteboven gesleed, en voor haar was de pret toen over. Ze viel op haar neus, die een beetje bloedde. Dat was zielig. Gelukkig was het huilen snel voorbij, vooral toen we wat warme chokolade melk dronken en een bolletje aten.

Na het sleeën in Vodskov zijn we in Aalborg wezen schaatsen. Was ook gezellig. Vooral Vera doet het al heel aardig, ik kan zien dat ze geleerd heeft van het skeeleren. Na het schaatsen gingen we op bezoek bij de Klunders - een Nederlandse familie die we al meer dan 8 jaar kennen, die hebben besloten om weer terug naar Nederland te gaan. Niet vanwege heimwee, maar omdat ze een goedlopende kippenboerderij konden kopen. Gaf me wel een beetje een schok - goh, dat kan dus ook... terug naar Nederland. Op dit moment heb ik daar geen zin in - het bevalt me te goed in Denemarken, ik hou van de ruimte en het strand/noordzee.

Vandaag, maandag, hadden we bij Saxotech bezoek van een Amerikaanse kollega, Larry. Aardige vent die specialist is op ons internetprodukt OAMS - een systeem om online advertenties te "sturen". Ik moet de Europese specialist worden op dat gebied, dus er is een hoop te leren. Ik was vandaag wat later thuis van het werk, dus ik heb niet zoveel met de meiden gesproken. Wel Kristine naar bed gedaan, dat was gezellig. Ze vertelde dat ze vandaag Lucca had gemist - haar beste vriendin.

Ik kap er maar weer eens mee. Ik ben van plan om hier (Blogspot) wat meer mee te gaan doen.

Geen opmerkingen: