16 december 2009

Guadeloupe 1


We zijn nu aangekomen in Guadeloupe - een heel andere vakantie dan die we gepland hadden. Het is hier prachtig en het is gemakkelijk om rond te komen, ook al spreken we maar en "petit peut" Frans. Hier wat foto's. De eerste is van de meiden, die in het het zwembad duiken van het eerste "hotel" waar we sliepen.


Hier zit ik voor ons huisje, nog steeds bij ons eerste huisje, vlakbij het dorpje "Deshaies" aan de west kust van Guadeloupe.


Vera bij één van de vele aparte bomen die hier groeien. Op weg naar het strand "Le grand Anse" in Deshaies.


Eindelijk bij het strand. Het is er prachtig en de teperatuur van het water is ongeveer 30 graden. Niet echt moeilijk om te wennen.


Hier zijn we bij het dorpje "Deshaies", dat ook een gezellig haventje heeft met vooral veel zeilboten. Het regent af en toe een beetje, zoals te zien is aan de regenboog. De temperatuur is, ook al regent het af en toe, heerlijk. Ongeveer 25 - 28 graden.


Met Louise gaat het goed. Ze rust wel een paar keer per dag en doet het rustig aan. Ze is nog niet helemaal de oude - maar het gaat de goede kant op. De meiden genieten en zwemmen veel en spelen met een jong katje, dat hier bij ons huisje rond loopt. Kortom het gaat goed. Over een paar dagen gaan we iets meer naar het zuiden, waar we gaan snorkelen en ik ga mischien duiken.

Geen opmerkingen: