16 januari 2007

Storm & regen in DK (helaas kon Roodhaar niet komen)

De afgelopen dagen heeft het veel gestormd in Denemarken. Omdat ze bij ons met het dak bezig zijn, was dat best wel een beetje spannend. Maar gelukkig is alles goed gegaan. Afgelopen zondag (14/01/07) gingen we naar Blokhus om de zee te bekijken dat was mooi. Hieronder een paar foto's:

Het riviertje Normaal gesproken is het riviertje de "RyƄ" zo klein, dat je er bijna over kunt springen zonder te "fierljepperen" - nu lukt dat niet... Er is de afgelopen maanden zoveel regen gevallen, dat alles onder water staat. Hopelijk gaat het binnenkort flink vriezen, dan hebben we een schitterende ijsbaan :-)

De zee haalt de duinenVanwege de storm stond het zeewater tot aan de duinen in Blohus. Degenen van jullie die wel eens op het strand in Blokhus zijn geweest, weten wel hoe breed het strand normaal is. Het viel dan ook niet mee om tegen de wind in het strand op te gaan.


Kristine geniet van het zeeschuimKristine maakte het allemaal niks uit. Ze had haar warme skipak aan (waarin ze overigens nog nooit geskied heeft) en vond het prachtig om met het zeeschuim te spelen. Het was net slagroom - maar dan anders.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Smal strandje! Vriest het nu al?

Anoniem zei

Het vriest wel een beetje, maar niet genoeg - helaas. De komende dagen (week 5) gaat de temperatuur ook weer omhoog.

Unknown zei

Hier is het ook niks. We zijn vorig weekend maar naar Winterberg gegaan. Kon Britt eindelijk de nieuwe slee proberen.