1 april 2006

Werken in weekend?


Ik hoop niet dat het vaak zal voorkomen, maar dit weekend werk ik in Molde, aan de westkust van Noorwegen. Donderdag avond kwam ik aan bij het hotel, het was rond 23.30, dus het was donker en ik kon niet zien hoe het hotel eruit zag. Ik was in slecht humeur, omdat mijn bagage was verdwenen. Dus geen schone kleren, geen computers, geen tandeborstel etc. In het hotel wordt een conference gehouden voor en door Noorse lokale kranten (potentiele klanten), dus het hotel was volgeboekt. Dat was voor mij geen probleem, omdat ik gereserveerd had. Omdat ik de laatste was die binnen kwam, had ik geluk. Ik kreeg de beste kamer van het hotel, de "Molde suite". Dat kon me op dat moment niet zoveel schelen, totdat ik op de kamer aankwam. De hotelkomer bestond uit een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer met bubbelbad!

Mooi, natuurlijk, maar het allermooiste was het uitzicht en mijn eigen balkon... De kamer ligt op de 13e verdieping, dus ik heb een prachtig uitzicht over het fjord. Er is glas aan alle kanten, en het is daarom mogelijk om 222 bergtoppen te zien die boven de 1000 meter liggen (zeggen ze...). Echt, ongelofelijk mooi, zowel vanaf het balkon, maar ook vanuit de gemakkelijke stoel (helaas niet vanuit het bubbelbad ;-)) Ik heb het bubbelbad nog niet gebruikt, mischien vanavond.

Gisteravond waren we (mijn Noorse kollega, Baard Mo en ik) uit eten samen met LLA (de vereniging voor Noorse lokale kranten). Er zijn denk ik rond de 200 deelnemers en met bussen gingen we gisteravond uit eten in een gezellig visrestaurant pal aan het fjord. Er werd gezongen, gedanst en gedronken - en dat kon ik vanmorgen merken.

Vanavond is er een feestmaaltijd en morgen ga ik lekker weer naar huis. Heb ik veel zin in. Lees meer om Rica Seilet Hotel.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Goeie Blog, dit is leuk om te lezen.

Anoniem zei

Walter ik heb jouw Blog aan mijn Sage feeds in Firefox toegevoegd.